Sārtais zīriņš

S. d. dougallii vairojas Atlantijas okeāna piekrastē Eiropā un Ziemeļamerikā un ziemo uz dienvidiem līdz Karību jūras un Āfrikas rietumiem. Gan Eiropas, gan Ziemeļamerikas populācijas ilgtermiņā ir samazinājušās, lai gan aktīvi saglabāšanas pasākumi dažu koloniju pēdējos gados ir samazinājuši kritumu.

Roseate Tern attēls ir licencēts saskaņā ar a GFDL
Atļauja: GNU bezmaksas dokumentācijas licence

Roseate zīriņš ir klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.



Rožu zīriņš (Sterna dougallii) ir zīriņu Sternidae dzimtas jūras putns. Šim putnam ir vairākas ģeogrāfiskas rases, kas galvenokārt atšķiras ar rēķinu krāsu un nelielām apspalvojuma detaļām. S. d. dougallii vairojas Atlantijas okeāna piekrastē Eiropā un Ziemeļamerikā un ziemo uz dienvidiem līdz Karību jūras un Āfrikas rietumiem. Gan Eiropas, gan Ziemeļamerikas populācijas ilgtermiņā ir samazinājušās, lai gan aktīvi saglabāšanas pasākumi dažu koloniju pēdējos gados ir samazinājuši kritumu. Vairāk



spārnu gali uz stāvošā putna, atšķirībā no Arktikas un Rozātera zīriņiem, kas stiepjas gar spārnu galiem. Tas nav tik bāls kā rozā zīriņš, un tam ir garāki spārni. Ziemā piere un apakšdaļa ir balta. Parastajiem zīriņu mazuļiem ir plaša ingvera krāsa, un tiem trūkst mazuļu rožveidīgo mazuļu “zvīņainā” izskata. Zvans ir caurspīdīgs cauruļvads, tāpat kā Arktikas zīriņam, bet zemāks un mazāks. Vairāk

Roseate Tern projektu koordinators Eiropā ir Dr Stephen Newton: snewton@birdwatchireland.ie Pirms sākt CR projektu: krāsas un kodi ir jāsaskaņo ar viņu kopā ar “European color-ring Birding”. Vairāk

Roseate Zīriņš Roseate Zīriņš ir graciozs, slaids, vidēja izmēra zīriņš. Tas ir 14-17 collas garš un spārnu platums ir no 29 līdz 32 collām. Tam ir garš, ass, melns rēķins un gara, dakšveida, balta aste. Vaislas sezonā tam ir melna cepure, sudrabaini pelēka mugura un balta krūts un vēders, kas viegli iekrāsots ar rozā krāsu. Tā kājas un kājas ir spilgti sarkanīgi oranžas. Vaislas periodā astes garums ir īsāks, kājas un kājas ir melnas. Vairāk

Rozātera lidojums. Tropiskās formas '' S. d. korustes '' un '' S. d. bangsi '' ir pastāvīgie selekcionāri no Āfrikas austrumiem pāri Indijas okeānam līdz Japānai. Viņiem rēķinā ir vairāk sarkanā krāsā. Ilgi rēķinātais un īsspārnotais '' S. d. gracilis '' šķirnes Austrālijā un Jaunkaledonijā. Šī suga vairojas kolonijās piekrastēs un salās. Tas ligzdo zemes skrāpējumā, bieži dobumā vai zem blīvas veģetācijas, un dēj vienu vai divas (retāk trīs) olas. Vairāk

spalvas, rožainais zīriņš ir elegances iemiesojums. Visur trūcīgi, šie mazie, graciozie jūras putni ligzdo tikai dažās salās gar austrumu piekrasti. Roseate skarbais, atšķirīgais divu piezīmju zvans un rozā nokrāsa, kas vislabāk redzama ligzdošanas sezonas sākumā, ir viņu unikālās iezīmes. Diapazons un izplatība Roseate zīri ir plaši izplatīti, bet ļoti lokāli un reti sastopami iekšzemē, visos kontinentos, izņemot Antarktīdu. Vairāk

Roseate Tern: Juvenile Default description Roseate Tern: Juvenile Roseate Tern: 1st Summer Noklusējuma apraksts Roseate Tern: 1st Summer Roseate Tern: Vaislas Tēviņš Default Description Roseate Tern: Vaislas Tēviņu Saistītie Putni ar nelielu, mainīgu sārtu nokrāsu, kas redzams labā apgaismojumā; gaiši pelēks virsū ar melnu vāciņu un pakaušu un Vairāk

Roseate zīriņi ir likumīgi aizsargāti Ņūhempšīrā. Valdīšana un paņemšana (kas ietver kaitēšanu, uzmākšanos, ievainošanu un nogalināšanu) ir nelikumīga. Izplatība: Seavey Island, Shoals salas. Roseate zīriņu kolonija Shoals salās pieauga no 1 pāra 2001. gadā līdz 112 pāriem 2004. gadā. Apraksts: 14-17 ”garš. Augšā gaiši pelēks, apakšā balts un uz galvas melns vāciņš. Lidojuma laikā ir redzami dziļi dakšveida aste un smaili spārni. Vairāk

rožainais zīriņš galvenokārt ir tropu putns. Tas vairojas visā pasaulē tropu okeānos un nonāk mērenajā zonā Atlantijas okeāna ziemeļos, kur vairojas izkaisītās vietās. Vairāk

Roseate Tern (Sterna dougallii) ASV Zivju un savvaļas dzīvnieku dienests ir uzskaitījis kā apdraudētu, jo tajā ir maz iedzīvotāju ASV ziemeļaustrumos. Vairāk nekā puse Meinas rožainu zīriņu ligzdo Austrumu olu klintī, padarot to par ļoti svarīgu patvērumu (un svarīgu putnu apgabalu), kas ir kritisks viņu izdzīvošanai. Vairāk

Sārta zīriņš (Sterna dougallii) ir zīriņu Sternidae dzimtas jūras putns. Šim putnam ir vairākas ģeogrāfiskas rases, kas galvenokārt atšķiras ar rēķinu krāsu un nelielām apspalvojuma detaļām. Izplatība / diapazons S. d. dougallii vairojas Atlantijas okeāna piekrastē Eiropā un Ziemeļamerikā un ziemo uz dienvidiem līdz Karību jūras un Āfrikas rietumiem. Vairāk

Roseate Tern (fotoattēla centrā) Floridas šaurums, Dry Tortugas, FL 2006. gada aprīlis Vairāk

Roseate Tern Recovery In Buzzards Bay = Sārta zīriņa attēls. Reti sastopamas un apdraudētas putnu sugas - rozā zīriņš Viena puse Ziemeļamerikas vairojošos rožu zīriņu (Sterna dougallii) pāru atrodas divās mazās salās Buzzards līcī. EPA sugas klasificē kā apdraudētas. Vairāk

20. gadsimta 90. gadu vidus un rožainie zīriņi kopš tā laika ir mēģinājuši ligzdot vairākās vietās. RTRP galvenais mērķis ir izveidot drošu ligzdošanas vietu rožu zīriņiem uz salas Mahones līcī. Tas tiks panākts, veicinot biotopu uzlabošanu, plēsēju atturēšanu, sociālos piesaistītājus un sabiedrības izpratni. Galvenie rožu zīriņu apdraudējumi ir kaiju noplicināšana, dzīvotņu zaudēšana attīstības dēļ un atpūtas laivu braucēju radītie traucējumi. Vairāk

Roseate Tern ilustrācijas autortiesības Vairāk

Rožainais zīriņš ir graciozs putns, kura garums ir no 14 līdz 17 collām (36-43 cm) un kura spārnu platums ir aptuveni 30 collas (76 cm). Tas atgādina parasto zīriņu. Tā aizmugure un augšējie spārni ir gaiši perlamutra, bet apakšdaļa ir balta. Baltās astes gals krietni pārsniedz spārnu galus, kad putns ir miera stāvoklī. Vasarā tam ir melns vāciņš, pakaušs un rēķins. Nepilngadīgajiem muguras spalvās ir izteikti tumši V burti. Vairāk

Rožainā zīriņa garums ir aptuveni 4O centimetri, gaiši pelēkiem spārniem un mugurpusi. Pirmie trīs vai četri primāri ir melni, tāpat kā vāciņš. Pārējais ķermenis ir balts, vairošanās sezonā uz krūtīm un vēdera ir sārta nokrāsa. Aste ir dziļi dakšveidīga, un, stāvot uz sāniem, ārējie siksniņas sniedzas pāri salocītiem spārniem. Vaislas sezonā bazālās trīs ceturtdaļas no citādi pilnīgi melnā rēķina un kājas kļūst oranži sarkanas. Vairāk

Roseate Tern Habitat Model dodieties uz: USFWS Meinas līča ūdenstilpnes biotopu analīze dodieties uz: Sugas tabulas atsauksmes: Mēs atzinīgi vērtējam jūsu ieteikumus par šī modeļa uzlabošanu! Projekta datums: 2001. gada marts. Suga: rozā zīriņš, Sterna dougallii dougallii Studiju zonas resursu izmantošana: pavairošana; Rožainie zīriņi ligzdo piekrastes ārējā pludmalē un salu biotopos no Jaunskotijas līdz Ņujorkai (Gochfeld et al. 1998). Vairāk

Roseate zīriņš ligzdo ar parastajām un arktiskajām zīriņām. Vairāk

Rozātera zīriņš ir līdzīgs parastajam zīriņam, lai gan labs novērojums parādīs rozāteļa gandrīz balto augšdaļu un spārnus, garāku asti un melno rēķinu. Izplatība Šī ir reta suga, kuru var atrast Madeiras un Azoru salu arhipelāgos un ļoti lokāli caur Ziemeļrietumu Eiropu (galvenokārt Lielbritānijā, Francijas ziemeļos un Spānijā). Tas notiek Madeiras salā, kur tas vairojas, lai gan par to bija ciltsgrāmatas Porto Santo un Ilhéu de Fora Selvagens apakšarhipelāgā. Vairāk

Roseate Tern - dobs, rotēts formēts polietilēns, 1 ”caurums koka tapai vai plastmasas aizbāznei. - Mānekļi kopā ar ligzdām, skaņas sistēmu un biotopu uzlabošanu tiek izmantoti, lai izveidotu rožainu zīriņu koloniju Mahone līcī, Jaunskotijā. Vēsturiski šī teritorija savulaik atbalstīja vienu trešdaļu Kanādas sārta zīriņu populācijas, taču 1990. gadu vidū tā tika pamesta. Šo daudzpusīgo projektu Bluenose piekrastes rīcības fonds uzsāka 2004. gadā. Vairāk

dotson suns sajauc ar čivavu

Pašlaik aptuveni 6000-6500 sārta zīriņu vairojas apgabalā no Longailendas dienvidu krasta, Ņujorkā, uz ziemeļiem līdz Jaunskotijai, Kanādā. ASV Zivju un savvaļas dzīvnieku dienests 1987. gada decembrī ASV ziemeļrietumu vaislas populāciju pasludināja par “apdraudētu”; Karību jūras reģiona populācija, kurā ietilpst Floridā ligzdojošie putni, tika pasludināta par “apdraudētu”. ASV ziemeļaustrumos pastāv nevienlīdzīga dzimuma attiecība Vairāk

Rozātera zīriņš (Sterna dougallii) ir slaids, vidēja izmēra jūras putns ar dakšu asti, ko papildina straumētāji. Vaislas apspalvojumā tas ir sudrabaini pelēks un apakšā balts, tā apakšējās puses rozā krāsa ir reti redzama. Tam ir melns vāciņš, oranžas kājas un melns rēķins, kas pie pamatnes var būt sarkanīgs. Bez selekcijas apspalvojuma kājas un rēķins ir melnas, un aste zaudē savas serpentīnus. Vairāk

trīs gadus kopīgi kā Common un Roseate Tern banding projekts. Kad doktors Spendelovs 1981. gadā kļuva par FITP vienīgo direktoru, viņš mainīja projekta fokusu, koncentrējoties uz sārta zīriņu pētījumiem, ņemot vērā bažas par šīs sugas Ziemeļatlantijas vaislas populācijas samazināšanos pēc relatīvi zemu vietējās atdeves likmju ~ 75% dokumentēšanas ( Spendelow un Nichols 1989). Dr Sāra W. Ričardsa, Gilfordas Mazās ostas laboratorijas (LHL) prezidente, projektu vadīja no 1983. līdz 1985. gadam, kad Dr. Vairāk

trešās lielākās Roseate Tern kolonijas atrašanās vieta ASV ziemeļaustrumos (noklikšķiniet šeit, lai redzētu Roseate Tern attēlu) Zīriņu koloniju Falkneras salā 1970. gadu sākumā cilvēki neregulāri apmeklēja cilvēki, kas strādāja kopā ar Helēnu Heisu no Amerikas muzeja dabas vēstures Lielo kaiju salas projektu. Vairāk

Tāpat kā ar citiem Sterna zīriņiem, arī rožu zīriņš barojas, ienirstot zivīs, gandrīz vienmēr no jūras; tas ir daudz jūras spēks nekā sabiedrotie zīriņi, tikai reti apmeklējot saldūdens lagūnas piekrastē, lai peldētos, nevis makšķerējot saldūdenī. Parasti tas nirst tieši, nevis no Arktikas zīriņa iecienītā “pakāpiena”. Vīriešu piedāvātais zivju piedāvājums mātītei ir daļa no izklaides. Vairāk

retais un aizsargātais rozā zīriņš, kā arī arktiskās, parastās un sviestmaižu zīriņas un puffins. Tern komanda sagatavo audzēšanas biotopus The Journal (Ņūkāsla, Anglija) Coquet Island ir ļoti svarīga jūras putnu vairošanās vieta, ieskaitot reto un aizsargājamo rozā zīriņu kā arktiskās, parastās un sviestmaižu zīriņas un puffins.NOSLĒDZIET savu ceļu .. ar Evening Chronicle (Ņūkāsla, Anglija) Retākais putns, ko redzējām, bija rozā zīriņš, viens no 10, kas līdz šim redzēts šajā sezonā. Vairāk