Āmolu putns

Mistletoebird ir mazs, 9–10 cm garš un 7,5–11 g svars. Tēviņš augšpusē ir spīdīgi zili melns, ar sarkanu krūtīm un nedaudz sarkanu apakšstilbu, un pa balto vēderu iet melna centrālā josla. Sieviete augšpusē ir tumši pelēka, ar baltu kaklu, gaiši pelēku apakšdaļu un zem astes tikai pieskārienu sārti sarkanu. Acis, rēķins un kājas ir melnas; rēķins ir nedaudz vairāk par centimetru garš, slaids, nedaudz izliekts un asi smails. Nenobrieduši putni ir līdzīgi mātītei, bet tiem melnā vietā ir oranži rozā rēķins.

Mistletoebird attēls ir licencēts Creative Commons Attiecinājums .
Sākotnējais avots: Dankans Makaskils
Autors: Dankans Makaskils



Mistletoebird ir klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Mistletoebird (Dicaeum hirundinaceum) ir puķu sugu suga, kuras dzimtene ir Austrālijas lielākā daļa (kaut arī tā nav Tasmānijā un sausākajos tuksneša apgabalos), kā arī Indonēzijas Maluku salu austrumos Arafuras jūrā starp Austrāliju un Jaungvineju. Viņiem arī jādzīvo tur, kur ir koki un krūmi, lai viņi varētu veidot savas ligzdas. Putns ēd dažādus dažādus ēdienus, piemēram, ogas un dažādu veidu kukaiņus. Vairāk



Mistletoird putnus esam atraduši dažādās Austrālijas kontinenta daļās, galvenokārt lielā dalījuma diapazona rietumu pusē, kur mēs dzīvojām 2003.-2008. Pastāvīgs viesis pie mums un arī bijušā kaimiņa īpašumā mēs līdz 2006. gada oktobrim pāris reizes pamanījām Mistletoebirds. Vairāk



Tēviņš Mistletoebird pie ligzdas. Tēviņš Mistletoebird pie ligzdas. Foto: SG Lane Collection Austrālijas muzejs Dicaeum hirundinaceum izplatīšanas karte Dicaeum hirundinaceum izplatības karte Karte Putni Austrālija Birdata Vai jūs zināt? Aukstā laikā Mistletoebird var tikt pakļauts ķermenim, kas ir ķermeņa funkciju palēnināšanās, lai taupītu enerģiju. Vairāk

Āmolu putnu izmērs: 10 cm Dzīvotne: Plaši izplatīta Austrālijas kontinentālajā daļā. Šis putns apdzīvo vietas, kur atrodas Āmele. Galvenokārt ēd āmuļu ogas. Piezīmes: Vīrietis: melna galva, sarkans kakls un muguriņa, ar baltu vēderu ar melnu svītru. Mātīte: Pelēks / balts putns ar nelielu sarkanu mugurpusi. Šķirnes pavasaris-vasara Lai iegūtu vairāk informācijas par Mistletoebird, skatiet atsauces. Lapa | 1 | mistletoebird.jpg BF8C3280 copy.jpg BF8C3323 copy.jpg BF8C3324 copy.jpg mis. Vairāk

ir miglājs (Dicaeum hirundinaceum), kas parādīts augšējā fotoattēlā. Tas ir putnu putnu dzimtas pārstāvis. Es biju ļoti gandarīts, ka nofotografēju tik skaistu sugu. Fotoattēlā redzams vīrietis visā krāšņajā krāšņumā. Sieviete ir mazāk spilgtas krāsas, bet tomēr jauka. Vairāk



Dažas sugas, piemēram, Austrālijas miglu putns, ir reģistrētas kā ļoti nomadiskas to izplatības daļās. Bāli izrēķināts puķu dzenis, kas barojas ar Muntingia calabura. Ģimenē ir maz atšķirību starp sugām. Ziedu ķepas ir stingri putni, ar īsiem kakliem un kājām. Tie ir mazi putni, sākot no 10 cm, 5,7 gramus cūciņa un līdz 18 cm, 12 gramu plankumainajam pundurim. Puķu kodiem ir īsas astes, īsas, biezas, izliektas rēķini un cauruļveida mēles. Vairāk

Mistletoebird ēd dažādus ēdienus. Visbiežāk tas ēd āmuļu auga ogas, tāpēc arī nosaukums. Ir arī konstatēts, ka tas ēd nektāru, ziedputekšņus, zirnekļus un kukaiņus, lai līdzsvarotu uzturu. Ražas laikā āmuļu putns ēd vīnogas un vīnogulājus, no kuriem nokritušas lapas. Sākums Mistletoebird mātīte pati uzceļ ligzdu bez tēviņa palīdzības. Vairāk

Vīriešu āmuļu putns (Dicaeum hirundinaceum), fotografēts āmuļos uz urbuma koka. Fotografēju netālu no Condobolin NSW. EXIF: Canon EOS 50D: 1/250 sec: f / 5,6: 400 mm: ISO 160 Kategorijas: Photoblogs.org - Photoblogging resurss Skatīt manu profilu coolphotoblogs.com Birding Top 500 Counter VFXY Photos Vazaar foto emuāri, top fotoblogi 3758744 apmeklētāji | 1000 fotogrāfijas | LAD 2. Vairāk



Mistletoebird tēviņš, kurš nevēlas gaidīt, kamēr Zemeņu ievārījuma koka (Muntingia calabura) augļi pienācīgi nogatavojas līdz maigi rozā nokrāsai. Vairāk

klikšķi, bet āmuļa putna muzikālās spējas ir ievērojamas un atdarina daudzu dažādu Austrālijas putnu dziesmas. Turpretī ogotāji, piemēram, cekulainais ogotājs (Paramythia montium), ir ļoti sabiedriski putni, bieži sastopami grupās līdz 12 putniem; novērots liels 75 ganāmpulks. Reizēm viņi stāv ar sažņaugtu asti un paceltu cekulus, ja ir satraukti vai nobijušies. Viņi lido saraustīti un lidojumā ir trokšņaini, veicot zemus, īsus zvanus. Vairāk

Šīs ir dažas Mistletoebirds fotogrāfijas, kas 1992. gada septembrī tika apvienotas Brūnā. Sieviete Mistletoebird Tēviņš ir īpaši satriecošs. Tos bieži dzird, bet koku galotnēs tos var grūti saskatīt. Vīriešu āmuļu putns Viņiem vēlamā diēta ir āmuļu ogas. Esmu arī redzējis, kā viņi barojas ar “piparu kukurūzas” kokiem Nortamā netālu no upes. Vairāk

Ūdeņu putns putnu peldē - atstāj komentāru »Sestdiena, 2008. gada 19. aprīlis Es katru dienu sekoju mūsu dārza putnu vannām. Vairākos citos gadījumos esmu rakstījis par putnu pirts apmeklētājiem, un man pat ir saraksts ar tām sugām, kuras ir apmeklējušas vismaz vienu apmeklējumu. Vairāk

Painted Honeyeater un Mistletoebird ir sugu piemēri, kas gandrīz pilnībā ir atkarīgi no āmuļiem kā pārtikas resursa. Iepazīstieties ar nedaudziem dzīvniekiem, kuri būtu nožēlojami bez āmuļiem! Svina mušķērājs Svina mušķērājs Myiagra rubecula Svina mušķērājs pārtiek no kukaiņiem un citiem bezmugurkaulniekiem, piemēram, spārēm, termītiem, vabolēm, mušām un lapsenēm. Tas veido kausa formas ligzdas no mizas gabaliņiem, kurus tur zirnekļa tīkls. Vairāk

Mistletoebird ir vienīgais Austrālijas Flowerpeckers ģimenes pārstāvis - liela mazo putnu grupa, kas visvairāk sastopama DA Āzijā. Tāpat kā medusmāsām, Mistletoebird ir mēle, kas pielāgota nektāra ēšanai. Tomēr tā vēlamais ēdiens ir āmuļu auglis, un tas ir izstrādājis tam specializētu gremošanas sistēmu. 'Kuņģis ir akls maiss, ar ieeju, kas ļauj uzņemt pārtiku, piemēram, kukaiņus, kuriem nepieciešama muskuļu gremošana, bet to apiet vieglāk sagremojams ēdiens, piemēram, āmuļu augļi. Vairāk

Paredzēts, ka šis sīkais Mistletoebird radinieks bija sastopams tikai Jaungvinejā, un šeit tas bija uz Austrālijas salas! Atklājums putnu pasauli novirzīja. Laivu kravas raustītāji devās uz šo plankumu Torres šaurumā, tikai dažus kilometrus no Jaungvinejas dienvidu krasta, meklējot vairāk Ziedu ķepu. Vairāk

vācu aitu haski kolija maisījums

Āmolu putns Dicaeum hirundinaceum ir unikāls Austrālijā ar savu īpašo āmuļu diētu. Tāpat kā citiem taupīgajiem dicaeidiem, tam ir samērā īss gremošanas trakts. Atšķirībā no kukaiņu ēšanas putniem, dicaeidu proventriculus, gizzard un divpadsmitpirkstu zarnas atrodas vienā plaknē, ļaujot ātri iziet lielajam patērēto ogu skaitam. Frugivorous dicaeids putekļi ir daudz mazāki un mazāk muskuļoti nekā līdzīga izmēra kukaiņēdāju putnu no tiem pašiem apgabaliem. Vairāk