Indijas lidojošo lapsu attēli un fakti

Indijas lidojošā lapsaIndijas lidojošā lapsa (Pteropus giganteus) izskatās ļoti kā maza, maza, sarkana lapsa ar spārniem. Patiesībā atņemiet ādainos spārnus un to, ka viņi guļ pakārti otrādi un varētu aizmirst, ka Indijas lidojošā lapsa patiešām ir sikspārnis. Viņu smalkajām, smailajām ausīm, garajam, plānajam degunam, sulīgi sarkanajam kažokam un dvēselīgajām melnajām acīm ir raksturīga pievilcība, kas viegli atgādina lapsu, kuras vārdā viņi nosaukti. Tas ir lielisks izmērs, salīdzinot ar sikspārņiem, arī palīdz veidot funkcijas, kas to padara lapsu līdzīgāku pēc izskata. Indijas lidojošās lapsas spārnu platums ir līdz 130 cm (51,2 collas) no gala līdz galam, un tā svars var sasniegt 2 kilogramus (4,4 mārciņas).

Indijas lidojošās lapsas dzimtene ir Āzijas dienvidu kontinents, jo īpaši Bangladešas, Ķīnas, Mjanmas, Nepālas, Butānas, Maldivu, Šrilankas, Pakistānas un, protams, Indijas valstīs. Kamēr viņu skaits ir samazinājies, viņi joprojām ir izplatīta suga savos vietējos biotopos.

Indijas lidojošā lapsa savu dzīvi pavada kolonijās, kuru skaits ir simtiem un pat tūkstošiem. Viņi dod priekšroku vietām, kas atrodas tuvu atklātiem laukiem, ūdens avotiem vai kur ir dažādi ziedi. Šīs teritorijas nodrošina labākos galvenā pārtikas avota avotus, kas ir augļi un ogas. Koloniju izmēri pastāvīgi svārstās atkarībā no sezonas. Lietus sezonā tie ir lielāki, kas sikspārņus piespiež iekšā un neļauj tiem izplatīties, meklējot pārtiku, un mazāki karstos, sausos vasaras mēnešos. Indijas lidojošajai lapsai ir piecu mēnešu grūsnības periods, un viņa kopā ar māti pavada papildu piecus līdz astoņus mēnešus. Viņi ir nobrieduši divu gadu vecumā, kad tā kļūst par pieaugušo kolonijas locekli.

Indijas lidojošajai lapsai savvaļā nav daudz dabisku ienaidnieku. Cilvēks ir tā lielākā nemezija. Tas ir augļu sikspārņu ģimenes loceklis un bieži tiek uzskatīts par traucēkli vai kaitēkļiem viņu dzimtajā zemē to plašā izplatības dēļ un tāpēc, ka mežu izciršana ir piespiedusi lidojošos zīdītājus virzīties uz vairāk pilsētu apmešanās vietām. Indijas lidojošo lapsu medī arī tādās valstīs kā Pakistāna par taukiem, kuriem, domājams, ir ārstnieciskas īpašības.

Neskatoties uz to lielo izmēru un faktu, ka sikspārņu folkloras mēdz padarīt tos par biedējošām radībām, Indijas lidojošā lapsa nav mazākā mērā bīstama. Viņi nebaro cilvēkiem un dod priekšroku palikt prom no viņiem. Tomēr tie var radīt lielu postījumu dārziem un vīna dārziem.

Indijas lidojošās lapsas attēls, ko sagatavojis Fricis Gellers-Grimms, licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 Generic licence .

Atslēgvārdi: nakts

Kuros zooloģiskajos dārzos tie ir?
Minesotas zooloģiskais dārzs (Amerikas Savienotās Valstis) un Sentluisas zooloģiskais parks (Savienotās Valstis)

Indijas lidojošā lapsa ir norādīta kā vismazākā problēma (LR / lc), kas ir viszemākais risks. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā



Indijas lidojošās lapsas nosaukumi
Indijas lidojošo lapsu grupu sauc par “ganāmpulku”.
Valstis
Ķīna , Indija , Maldīvija , Nepāla , Pakistāna un Šrilanka
Daži fakti par
Indijas lidojošā lapsa

Pieaugušo svars : 1,175 kg (2,585 mārciņas)



Maksimālais ilgmūžība : 40 gadi

oorang airedale dzīves ilgums

Sievietes briedums: 365 dienas



Vīriešu briedums: 365 dienas

Grūtniecība: 145 dienas

Zīdīšana: 120 dienas



kas ir chi poo suns

Metiena lielums: 1

Intervāls starp metieniem: 365 dienas

Svars dzimšanas brīdī : 0,045 kg (0,099 mārciņas)

Pārdošanā black lab pitbull maisījums

Bāzes vielmaiņas ātrums: 2 W

Ķermeņa masa: 0,562 kg (1,2364 lbs)

Temperatūra: 36,85 ° C (98,33 ° F)

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar I