Delfīnu kaija

Delfīnu kaija, ko dažkārt kļūdaini sauc par sarkanroku kaiju, ir kaija, kuras dzimtene ir Čīles dienvidos un Argentīnā, kā arī Folklendas salās. Tas ir piekrastes putns, kas apdzīvo akmeņainus, dubļainus un smilšainus krastus un bieži sastopams jūras putnu kolonijās. Viņiem ir pelēcīgas spalvas, un spalvas uz spārniem ir tumšākas nokrāsas. Viņi decembrī dēj 2 līdz 3 olas. Delfīnu kaijas ēd daudzas lietas, sākot no gliemenēm un beidzot ar ķiploku.

Delfīnu kaijas attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums .
Sākotnējais avots: sākotnēji Flickr tika ievietots kā Gaivota cinza (Leucophaeus scoresbii)
Autors: Cláudio Dias TimmPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Šis attēls, kas sākotnēji tika ievietots vietnē Flickr.com, tika augšupielādēts vietnē Commons, izmantojot Flickr augšupielādes robotu, 2009. gada 10. februārī, plkst. 08:35, (Commons Shaped Box) (diskusija). Tajā dienā tā tika licencēta saskaņā ar zemāk esošo licenci. Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution 2.0 Generic licenci. Jūs esat brīvs: koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu

Delfīnu kaija ir klasificēta kā vismazāk uztraucamā. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.



maltiešu šičzu melnā krāsā

Delfīnu kaijas ēd daudzas lietas, sākot no gliemenēm un beidzot ar ķiploku. Zinātniskais nosaukums piemin angļu pētnieku Viljamu Skoresbiju. Nenobriedušas atsauces - * BirdLife International (2004). Larus scoresbii. 2006. IUCN Apdraudēto sugu sarkanais saraksts. IUCN 2006. www.iucnredlist.org. Iegūts 2007. gada 10. februārī. Vairāk



* Delfīnu kaija uz zemes Ushuaia, Tierra del Fuego, Argentīna (monotipiskas sugas) Bill Benish 2008. gada 14. janvārī pirms 1 gada 4 * Divi pieaugušie vaislas apspalvojumos stāv uz žoga (Monotipiskas sugas) Lorāns Demongins 2008. gada 29. augustā pirms 1 gada 4 * Pieaugušais Vairāk

Delfīnu kaija Heermana kaija Melnā astes kaija Amerikāņu siļķu kaija Ziloņkaja kaija Ross kaija Rietumu kaija Islandes kaija Glaucous kaija Mazā kaija Sabine kaija Skimmer Mazā muguras kaija Galápagu salu putnu Zunda kaija Olroga kaija Pelēkā kaija hibridizācija kaijās Hartlaub's kaija Brūnais kapucis Kaija Andu kaija Vairāk



Delfīnu kaija, Folklendas salas Delfīnu kaija, Puerto Natales, Čīle Delfīnu kaija, Folklenda salas Delfīnu kaija, Folklendas salas Delfīnu kaija, Folklenda salasDolphin Gull, Puerto Natales, Čīles delfīnu kaija, Folklenda salasDolphin Gull, Folklendu salas Dolphin Gull, Folklenda Kaija, Folklendas salasDolphin Gull, Folklendas salu delfīnu kaija, Folklendu salasDolphin Gull, Folklendas salu delfīnkaija, Folklenda salas Sākumlapa Atpakaļ uz Putnu galerijas rādītāju Vairāk

vācu aitu haskijs

Delfīnu kaijas baro un savāc dažādus ēdienus, sākot ar gliemenēm un beidzot ar ķiploku. Viņi bieži tiek uzskatīti par uzmācīgiem pingvīnu kolonijām, taču patiesībā tie maz kaitē, jo pārsvarā ņem izmestus lūžņus un ekskrementus. Pasaules iedzīvotāju skaits ir ļoti mazs, un lielākā daļa ir Folklendā. Vairāk

balti ziemeļu inuītu suņi

Delfīnu kaijas ēd daudzas lietas, sākot no gliemenēm un beidzot ar ķiploku. Zinātniskais nosaukums piemin angļu pētnieku Viljamu Skoresbiju. Nenobriedis - PAR MANI Vairāk



Delfīnu kaija, divas no trim vaislas kaijām Folklendu salās. Zemāk ir abu sugu attēli dažādos vecumos. Vairāk

Gaviota austral / Delfīnu kaija Pieaugušo delfīnu kaijas pie Ušujas delfīnu kaijas 122907 - 007 Dolphin Gull - Leucophaeus scoresbii Juvenile Glaucous kaija, kas barojas ar delfīniem. Vietas ierakstiem ar GPS koordinātām 1. lpp. Delfīnu kaija zvana Leucophaeus scoresbii (0:05 -2010, Čīle Dolphin Gull izsauc Leucophaeus scoresbii (0:03) Jacob Socolar XC43010 16-01-2010, Čīle Vairāk