Kaktusu sieti

Atšķirībā no mazākajiem wrens, Cactus Wren ir viegli redzams. Tam ir skaļa balss, kas raksturīga wrens. Cactus Wren ir daudz mazāk kautrīgs nekā lielākā daļa ģimenes. Tās iezīmētais baltais acu svītra, brūnā galva, atdalītie spārni un aste, kā arī plankumainās astes spalvas ļauj to viegli identificēt. Tāpat kā lielākajai daļai putnu savā ģintī, tam ir nedaudz izliekts rēķins. Seksuālā dimorfisma ir maz. Kaktuss Wren galvenokārt ēd kukaiņus, tostarp skudras, vaboles, sienāžus un lapsenes. Reizēm tas prasīs sēklas un augļus. Lopbarība sākas vēlu no rīta un ir daudzpusīga; kaktusu vērpītes meklēs zem lapām un zemes pakaišiem un apgāzīs priekšmetus, meklējot kukaiņus, kā arī barojoties lielākas veģetācijas lapotnēs un zaros. Temperatūras paaugstināšanās noved pie barošanās uzvedības maiņas uz ēnainu un vēsāku mikroklimatu, un aktivitāte palēninās karstās pēcpusdienas temperatūras laikā. Gandrīz visu ūdeni iegūst no pārtikas, un brīvi stāvošu ūdeni reti lieto pat tad, ja tas tiek atrasts.

Cactus wren attēls ir licencēts Creative Commons Attiecinājums .
Sākotnējais avots: Pašu darbs
Autors: Marks VāgnersPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Creative Commons attiecinājums

Cactus wren tiek klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.



cik lieli kļūst korķīši

Laipni lūdzam CACTUS WREN APMĀCĪBU PROGRAMMĀ! Mūsu misija ir apmācīt vīriešus un sievietes kļūt zinošiem aprūpes sniegšanas jomā. Šī programma potenciālajam aprūpētājam vai vadītājam iemācīs prasmes, kas nepieciešamas, lai pareizi veiktu darbu. ~ Visas šīs programmas mācības atbilst AZDHS (Arizonas Veselības aprūpes departaments) noteikumiem. Vairāk

Kaktuss Wren Joshua Tree nacionālajā parkā Kaktuss Wren (Campylorhynchus brunneicapillus) ir lielākais Ziemeļamerikas klucis, un tā garums ir 18–23 cm (7–9 collas). Atšķirībā no mazākajiem wrens, Cactus Wren ir viegli redzams. Tam ir skaļa balss, kas raksturīga wrens. Cactus Wren ir daudz mazāk kautrīgs nekā lielākā daļa ģimenes. Tās iezīmētais baltais acu svītra, brūnā galva, atdalītie spārni un aste, kā arī plankumainās astes spalvas ļauj to viegli identificēt. Vairāk

Kaktusa Wren dzimtene ir Meksika un Amerikas Savienotās Valstis. Kaktusa rūšu darbības rādiuss tuvojas 2 miljoniem kvadrātkilometru. Tiek uzskatīts, ka šīs putnu sugas populācija pasaulē ir gandrīz 9 miljoni atsevišķu putnu. Pašlaik nav tūlītēju bažu par iespējamiem draudiem, kas varētu samazināt populāciju vai Cactus Wren diapazonu. Pašlaik tā tiek vērtēta kā Vismazākā problēma, kas ir pazemināta no iepriekšēja zemāka riska reitinga. Vairāk

Kaktuss Wren Saguaro Vairāk

Arizonas štata putns Cactus Wren ir septiņas līdz astoņas collas garš, un viņam patīk veidot ligzdas ērkšķu tuksneša augu aizsardzībā, piemēram, milzu saguaro kaktusa rokās. Tas būvē daudzas ligzdas, bet dzīvo tikai vienā. Pārējie ir mānekļi. Arizona 1973. gadā pieņēma kaktusa sieti kā valsts putnu. - Amerikas putni - Džons Džeimss Audubons, F. R. SS. L. & E. Vairāk

Cactus Wren Range MapDiew dinamiskā eBird novērojumu karte Field MarksHelp - * Adult affinis groupPopOutZoom In Adult Affinis group * Tumšajai mugurai trūkst greznu toņu un spēcīgu svītru * 2004. gada Cornell Lab of Ornithology, netālu no Catavina, Baja Kalifornijā, Meksikā, 2005. gada septembrī. Līdzīgas sugas - Vairāk

Cactus Wren dzimtene ir ASV dienvidrietumi uz dienvidiem līdz Meksikas centrālajai daļai. Tas ir sauso reģionu putns, un to bieži atrod ap yucca, mesquite vai saguaro; tas ligzdo kaktusu augos, dažreiz urbumā saguaro, dažreiz tur, kur tā ligzdu aizsargās čolkas dzeloņkaktusu muguriņas vai jukas lapas. Tas galvenokārt ēd kukaiņus, lai gan reizēm tas aizņem sēklas vai augļus. Vairāk

Cactus Wren dzīvo sausajos un daļēji sausajos tuksnešos ASV dienvidrietumos un Kalifornijas dienvidu un Meksikas ziemeļu kapelā. Kaktuss Wren parasti atrodas zem 4000 pēdām. Kalifornijas kapelā ir karstas un sausas vasaras un mitras un aukstas ziemas. Gadā parasti ir apmēram 6 collas lietus. Kaktuss Wren, kura garums ir 7–9 collas (18–22 cm), ir lielākais rūķis ASV. Abi dzimumi izskatās vienādi. Vairāk

st Bernarda pūdeļu maisījums

Galerija Cactus Wren sniedz jums noderīgu pieredzi par Amerikas pamatiedzīvotāju mākslas kolekcionēšanu. Amerikas vietējo amatnieku kolekcionēšana ir ļoti personiska un aizraujoša - ar pagātni, ko mēra gadsimtiem ilgi, tās iekšējais gars sniedzas ar mūžīgu pievilcību. Neatkarīgi no tā, vai jūs sākat pirkt pirmo reizi vai kolekcionējat vairākus gadus, mums ir liels gods iepazīstināt Indijas rotu un mākslas žēlastību un skaistumu no vairāk nekā 100 vietējo amerikāņu mākslinieku rokām. Vairāk

Kaktusa Wren kooperatīvā pirmsskola tika izveidota 1979. gadā un ir viena no vecākajām pirmsskolas izglītības iestādēm Sierra Vista. Kā bezpeļņas organizācija tā piepilda sabiedrības vajadzības, piedāvājot pieejamu, pozitīvu sociālo pieredzi pirmsskolas vecuma bērniem un viņu ģimenēm. Kaktuss Wren ir bezkonfesionāla pirmsskolas iestāde. Skolu vada brīvprātīgie vecāki, kas darbojas kā valdes locekļi, klases brīvprātīgie un pilda dažādas citas funkcijas. Mūsu profesionālie darbinieki ir sertificēti pamatskolas skolotāji ar daudzu gadu pieredzi. Vairāk

Cactus Wren var atrast dažādās Teksasas, Ņūmeksikas, Arizonas, Nevadas dienvidos, Kalifornijas dienvidos, Jūtas dienvidos un līdz Meksikas centrālajai daļai. Diēta Cactus Wrens barosies ar skudrām, vabolēm, lapsenēm un citiem kukaiņiem. Viņi dažreiz ēd arī augļus un sēklas. Kaktuss Wren apgriezīs lapas un citus priekšmetus uz zemes, lai barotos ar pārtiku. Vairāk

Cactus wren (Campylorhynchus brunneicapillus) tieši aiz katras acs ir balta acs josla, kas stiepjas tieši pirms tās augšējās muguras. Kakls un krūts ir ļoti plankumaini tumši brūni un melni, un tā spārni un aste ir norobežoti ar melnām, baltām un brūnām spalvām. Tā kopējais izskats ir krēmkrāsas brūns putns ar daudzveidīgiem melnbaltiem rakstiem, kas aptver tā ķermeni. Tas ir knābis ir nedaudz izliekts. Vairāk

Kaktuss Wrens ir atrodams ASV dienvidrietumu tuksnesī, sākot no Kalifornijas dienvidiem, Nevadas un Jūtas, kā arī no Ņūmeksikas un Teksasas centra, uz dienvidiem līdz Meksikas centrālajai daļai. Visu gadu dzīvojošs Arizonas dienvidos, rietumos un centrā tuksnešos ar ērkšķainu veģetāciju. Vairošanās: Sieviete izvēlas ligzdas vietu, kas bieži tiek ievietota kolā. Viņi var ligzdot arī cita veida kaktusos un ērkšķainos kokos un krūmos, piemēram, mesquite, ironwood, paloverde un catclaw akācijas. Vairāk

Kaktuss Wren ir apmēram astoņas collas (21 cm) garš. Tam ir balts vēders ar brūniem plankumiem, un uz muguras, spārniem un galvas ir plankumainas brūnas, melnas un baltas spalvas. Tā kaklā ir melnas spalvas un gara baltu spalvu josla, kas izskatās kā uzacis. Tam ir garas kājas un garš smails rēķins. Diapazons Kaktusa rūts ir sastopams Kalifornijas dienvidos, Nevadas dienvidos, Arizonā, Ņūmeksikā, Jūtā, Teksasas rietumos un Meksikas ziemeļos. Vairāk

Cactus Wren pasugas ASV dienvidrietumos un Meksikas ziemeļos. PĀRVALDĪŠANAS STATUSS: Piekrastes kaktusu sīpoli pašlaik ir uzskaitīti kā Kalifornijas štata īpašās rūpes un Klīvlendas nacionālā meža federālā jutība (Dudek and Assoc. 2000). 1993. gadā tas tika izvēlēts kā viena no trim mērķa sugām Kalifornijā Vairāk

Cactus Wren selekcijas izplatība un relatīvā bagātība Ziemeļamerika 1982-1996 (Sauer et al 1997) (noklikšķiniet šeit, lai iegūtu karti) 3. attēls. Kaktusu Wren izplatība pēc Kalifornijas dienvidiem: SD (San Diego), IMP (Imperial), R (Riverside) , O (Oranža), LA (Losandželosa), SB (San Bernardino), K (Kern), V (Ventura) * Piezīmju sadalījums starp piekrastes un iekšējām populācijām (Garret un Dunn 1981) (noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu karti) I. Vēsturiskais Atsauces: Bancroft, G. 1923. Vairāk

Cactus Wren, lielākais rūts ASV, ir 7-9 collas garš. Dzimumi ir līdzīgi, un to raksturo garš, nedaudz sagrauzts rēķins, tumšs vainags ar atšķirīgu baltu svītru virs acs, balts kakls, pelēcīgi brūna mugura ar baltu un melnu svītru, kā arī balts, līdz vēderam un sāniem ir blīvs plankums pie krūts . Spārni un astes spalvas pārsvarā ir melni ar baltu barjeru, un kājas ir tumšas. Nepilngadīgie atgādina pieaugušos, bet viņiem ir mazāk, gaišāku krūškurvja plankumu un īsāka aste. Vairāk