Bulvera petrels

Šis ļoti garo spārnu petrels ir 25-29 cm garš un 78-90 cm spārnu. Tam galvenokārt ir brūns apspalvojums un gara smaila aste. Tam ir strauji vērojams lidojums, jo tas no okeāna virsmas planktoniskus pārtikas produktus.



Bulwer's petrel ir klasificēts kā vismazāk satraucošais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

laboratorijas beagle jaukt suņi

Bulwer's Petrel, Havaju vairošanās vietās. 1. attēls. Bulwer’s Petrel izplatība Havaju salu arhipelāgā. Skotu garīdzniekam un dabaszinātņu amatierim Džeimsam Bulverim ir uzticēts savākt sera Viljama Jardīna Bulvera Petrela paraugu salās pie Portugāles (Desertas) pie sera Viljama Jardīna 1828. gadā. Vairāk interesējoties par konholoģiju un arheoloģiju, Bulvērs maz ieguldīja ornitoloģijā un dzīvoja visu atlikušo mūžu klusi Norfolkā, Skotijā. Vairāk



Bulwer's Petrel ir pelaģisks jūras putns, kas barojas uz kalmāru, planktona un mazu zivju virsmas. Migrants. Serge Nicolle akvareļi Aizsardzības nepieciešamības iemesli / iekļaušana I pielikumā Agrāk cilvēku plēsēji ietekmēja Bulwer's Petrel. Kopš audzēšanas apgabalu pasludināšanas par dabas rezervātiem, šī petrel izredzes ir ārkārtīgi uzlabojušās. Šo sugu lielā mērā apsteidz pieaugošā dzelteno kāju kaiju (Larus cachinnans) populācija, kā arī žurkas un kaķi. Vairāk



Bulwer's Petrels naktī atradās pēc viņu vokālās aktivitātes. Mūsu apmeklējuma laikā viņi sāka olu dēšanu, tāpēc pirms putnu lentes bija iespējams pilnīgi droši nodarīt pāri putniem ar kloākas pārbaudi (Serventy 1956). Tās pašas ligzdas tika apmeklētas vēlāk, atkal naktī, un inkubējošie putni (24 tēviņi un 18 sievietes) mudināja zvanīt, radot šīs sugas aicinājuma cilvēka imitāciju. Vairāk

Sieviete Bulwer's Petrel (Bulweria bulwerii), kas ligzdo Smilšu salā, Džonstonas atolā, 1992. un 1993. gada vaislas sezonā pēdējā laikā (1993. gada jūlijā) bija vismaz 24 gadus veca, mēnesi veca, padarot to par vecāko zināmo Bulwer's Petrel pasaulē. Šī bija vienīgā joslas atgūšana 1992. un 1993. gadā no 94 Bulwer's Petrels, kas no 1964. līdz 1969. gadam Klusā okeāna bioloģisko pētījumu programmā tika apvienoti Smilšu salā. = ASV Vairāk

Bulwer's Petrel (Bulweria bulwerii) ir mazs petrelts Procellariidae ģimenē un ir viena no divām Bulweria ģints sugām (Bonaparte, 1843). Šis putns ir nosaukts skotu dabaszinātnieka Džeimsa Bulvera vārdā. Vairāk



Bulvera Petrela brālēna sala, 2009. gada 15. jūnijs Foto: Martins Hamers Bulvera Petrela radinieks, 2009. gada 15. jūnijs Foto: Martins Hamers 2009. gada jūlijā mēs sniedzām jums ziņas par to, ka tika novēroti Herald's un Jounin Petrels brālēnu salā - skatiet šo pastu. Nu izrādās, ka Jounin faktiski bija Bulwer's !. Seišelu salu putnu komiteja ir atgriezusies ar apstiprinājumu šim novērojumam kā Bulwer's. Vairāk

Bulwer's Petrel: šķirnes mazās okeāna salās un piekrastes saliņās Klusā okeāna un Atlantijas okeāna tropiskajos okeānos; nejaušs vasaras apmeklētājs pie Monterejas, Kalifornijā, un Outer Banks, Ziemeļkarolīnā. Pelagic, nonāk krastā tikai vairoties. Balss teksts “uh-uh-uh-uh” Interesanti fakti * Bulwer’s Petrel ir nosaukts skotu dabaszinātnieka Džeimsa Bulvera vārdā. Vairāk

Bulwer's petrel: Bulweria bulwerii (Ziemeļamerikas putni) - Nezināma saistīšana (1997), autore: Jennifer L Megyesi Krājumi ›Rādīt tikai oriģinālās senās antīkās viktoriāņu drukas lietasMājas un dārzs: skatiet visas preces 3. Vairāk



Pētījums liecina, ka Bulwer petrel dod priekšroku siltajiem ūdeņiem ar vidēju sāļumu, savukārt Joaquin petrel (Bulweria fallax) - nedaudz augstākam sāļuma līmenim. HABITAT Marine, stipri pelaqic. Vaislas uz neauglīgām, nomaļām salām. UZVEDĪBA Nakts. Abi dzimumi izsauc riešanu, kas pazīstama kā “woof”. Lidojot viņi nezvana. ĒDINĀŠANA EKOLOĢIJA UN UZTURĒŠANA Naktīs galvenokārt barojas ar zivīm, kalmāriem, dažiem vēžveidīgajiem un jūras strideriem, sagrābjot laupījumu no virsmas. Vairāk

lab mix borderkollijs

Mūsu putnu ziņu dienestu vajadzībām Bulwer's Petrel tiek klasificēts kā Mega: sugas, kuras vēl nav bijušas sastopamas Britu salās vai ir ārkārtīgi reti sastopamas vai ir citādi ļoti vēlamas. Vairāk

Bulwer's Petrel ir iekļauts 2009. gada IUCN Sarkanā saraksta kategorijā kā “Vismazākā problēma”. Skatiet vairāk informācijas tās faktu lapā BirdLife datu zonā - pievienojiet šo lapu iecienītākajām vietnēm Social Bookmarking Digg! Reddit! Del.icio. Vairāk

Bulwer's petrel ir mazākais no grupas. Tie ir kvēpbrūni putni ar gaišākiem stieņiem augšējā spārnā, īsu ķīļveida asti un melnām kājām. Sešdesmit līdz 70 šo mazo jūras putnu ligzdu ligzdas smilšu salas akmeņainajās celiņa plaisās. Vecākais zināmais Bulvera petrels, kas bija noskaņots pirms 22 gadiem, tika atklāts tur 1993. gadā. Vairāk

Bulwer's petrel lidojums ir ātrs un nenovēršams, un tas regulāri tiek novērots Oahu ārzonā, bieži vien ķīļgliemeņu kompānijā. Audzēšana notiek no aprīļa līdz oktobrim. Oahu piekrastes salās ligzdo 300 pāri, tostarp Manana, Moku lua, Popoi'a un Moku Manu. Ziemā Bulwer's petrels izkliedējas uz ziemeļiem un rietumiem no Havaju salām. Šīs sugas lidojums ir savērpts un nepastāvīgs ar rūpīgu un strauju kustību, vienlaikus paliekot tuvu ūdens virsmai. Vairāk

(1996) Bulwer's Petrel Indonēzijā. Kukila 8: 132-135. - Autortiesības Vairāk

Bulvera Petrels vairojas arī salās pāri Klusā okeāna ziemeļiem no Ķīnas austrumiem līdz Havaju salām. Pēc vairošanās putni izklīst, lai atlikušo gadu pavadītu jūrā, galvenokārt tropu ūdeņos. Šī suga Eiropā reģistrēta kā reta klaidonis Īrijai, Lielbritānijai, Portugālei un Nīderlandei. Tas ir parādījies arī kā klaiņotājs Ziemeļamerikā, un reti novēroti tālu no Kalifornijas un Ziemeļkarolīnas krastiem. Vairāk