Borneo gibbon attēli un fakti

Attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums ShareAlike licence
Autors: Gregs Hjūms (Greg5030)

Borneo gibbon

Pasūtījums: primāti
Ģimene: Hylobatidae
Sugas: Hylobates muelleri

Atslēgvārdi: brūns , balts , diennakts

Bornean gibbon, borneo gibbon, grey gibbon, Müller's gibbon ir minēts kā tuvu apdraudētajam (LR / nt), tuvu tam, lai kvalificētos vai tuvākajā laikā varētu pretendēt uz apdraudētu kategoriju, IUCN apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā.



Borneo gibona nosaukumi
Borneo gibbon grupu sauc par “atloku”.
Valstis
Bruneja , Indonēzija un Malaizija
Borneo gibbon biotopi
Mežs un Subtropu / tropu sauss mežs
Daži fakti par
Borneo gibbon

Pieaugušo svars : 5,765 kg (12,683 mārciņas)



Maksimālais ilgmūžība : 57 gadi

Metiena lielums: 1



Intervāls starp metieniem: 1080 dienas

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

Fakti par Borneo gibbon
Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar B