Melngalvas oriole

Šīs sugas tēviņam ir melns pārsegs, apakšžoklis un rīkle, kā arī melna aste. Spārni ir melni, bet remiki un retriki ir bārkstis ar baltu. Sekundārie segumi veido dzeltenas epauletes. Mugura un atvere ir dzeltena, mazgāta ar olīvu, un apakšdaļa ir gandrīz vienmērīgi dzeltena. Šīs sugas sievietēm ir nedaudz vairāk olīvu pakauša un muguras nekā vīriešiem. Pieaugušas sievietes apspalvojums ir līdzīgs mazuļu apspalvojumam; tomēr, atšķirībā no pieaugušajiem, spārni ir blāvi brūni, nevis melni. Parasti nenobriedušiem paraugiem ir pārsegs; spārnu stieņi; remiges; un pieaugušo īpatņu epauletes. Pirmā pamata apspalvojums tomēr saglabā tumšāku un zaļāku apspalvojuma nepilngadīgo krāsu. Moltings parasti notiek agrā rudenī, lai gan daži eksemplāri ir atzīmēti jau jūnijā.

Melngalvas orioles attēls ir licencēts saskaņā ar a GFDL
Sākotnējais avots: Pašu darbs
Autors: Haplochromis
Atļauja: GNU bezmaksas dokumentācijas licence

Melngalves oriole tiek klasificēta kā vismazāk uztraucamā. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.



pitbull boxer mix kucēnu attēli

Melngalva Oriole (Oriolus larvatus) ir Āfrikas pasere. Tam ir ļoti pārsteidzošs izskats ar spilgti dzeltenu ķermeni, kontrastējošu melnu galvu un miesas krāsas knābi. Tas vairojas lielā daļā Subsahāras Āfrikas reģionā no Sudānas un Etiopijas ziemeļos līdz Dienvidāfrikas dienvidos. Tas apdzīvo sausos tropiskos mežus, īpaši akāciju un platlapju mežus, kā arī blīvus krūmāju rajonus, kur to biežāk dzird, nekā redz, neskatoties uz apspalvojuma spilgtumu. Vairāk



Angliski: melngalvas oriole, afrikāņu melngalvas oriole; Franču: Loriot à tête noire oriental; Vācu: Maskenpirol; Spāņu: Oropéndola de Cabeza Negra Africana. FIZISKĀS ĪPAŠĪBAS 8–8,5 collas (20–21,5 cm); 2,2–2,5 oz (60–70 g). Dzimumi līdzīgi. Melngalvas oriols ar citrīna muguru, zelta vēderu un pelēkzaļiem spārniem un asti; nobriest tikai blāvāk un svītraini ventrāli. Vairāk

Melngalvas oriolei ir nedaudz straujš, ātrs un tiešs lidojuma modelis, kas to pārņem ar barību augļiem un kukaiņiem, ar kuriem tā barojas. Tās garais, spēcīgais rēķins labi apēd lielāko daļu kukaiņu, un visi kāpuri, siseņi un vaboles ir godīgas spēles. Diēta - tie galvenokārt barosies ar augļiem, kukaiņiem, ogām un nektāru, un tiek uzskatīts, ka tiem ir ļoti ātrs gremošanas periods, apmēram 5 minūtes. Vairāk



vācu aitu suns un kolijs

Iepriekš parādīts nenobriedis melngalvas oriols tika novērots Tarangire NP 2008. gada septembrī. Ievērojiet melnās acs un melno rēķinu. Slaidrādē ir iekļauti vēl trīs nenobrieduši. Vairāk

Melngalvai Oriolei ir spilgti zeltaini dzeltena krūtis un vēders. Galva ir melna, un melna stiepjas uz leju uz augšējās krūts. Augšējā mugura ir spilgti zeltaini dzeltena, un no spārniem tā izzūd olīvzaļā krāsā. Lidojuma spalvās ir dažas, kuras apavos kā bālganas spalvu malas ir salocītā spārnā. Aste centrā ir olīvzaļa, ar dzeltenām astes spalvām. Vairāk

Melngalva Oriole ir Dienvidāfrikas putns, kas pieder Oriolidae putnu ģimenes grupai, kurā ietilpst tādi putni kā Vecās pasaules Orioles. Melngalvas Oriole (latīņu nosaukums Oriolus larvatus) apraksts ir atrodams Roberta putnu Dienvidāfrikas 7. izdevumā. Oriolus larvatus var ātri identificēt pēc tā unikālā Roberta identifikācijas numura 545, un detalizēts šī putna apraksts ir 682. lpp. Vairāk



Pārdošanā laboratorijas pitbull kucēni

Melngalvas oriole ir izplatīta un izplatīta, sastopama visā Subsahāras Āfrikā, sākot no Austrumāfrikas līdz pat Āfrikas dienvidiem. Tas ir diezgan pielāgojams, aizņemot dažādus biotopus, tostarp savannas mežu, parkus, lauksaimniecības zemi un dārzus. Tas ēd dažādus bezmugurkaulniekus, augļus un sēklas, bieži barojas jauktu sugu baros koku lapotnē. Ligzda ir dziļa austu veca cilvēka bārdas pavedienu, sūnu un zāles glāze, kas novietota starp dakšas kātiem slaidā koka zarā. Vairāk

Melngalvainā Oriole izdrukājamā versija Antīkās kartesAntique World Maps U.S. Vairāk