Melno milzu vāveru attēli un fakti

Attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums ShareAlike licence
Autors: Dž. Dž. Harisons (jjharrison89@facebook.com)

Melnā milzu vāvere

Pasūtījums: Rodentia
Apakšsūtījums: Sciurognathi
Ģimene: Sciuridae
Apakšdzimta: Sciurinae
Sugas: Ratufa bicolor

Atslēgvārdi: melns

Melnā gigantiskā vāvere ir norādīta kā vismazākā problēma (LR / lc), kas ir vismazākais risks. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN Apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā



Melnās milzu vāveres nosaukumi
Melnās milzu vāveres mazuļu / mazuli sauc par “kucēnu, komplektu vai kaķēnu”. Mātītes sauc par “stirnu”, tēviņus - par “buck”. Melnā milzu vāveru grupa tiek saukta par 'dray vai scurry'.
Valstis
Butāna , Birma , Kambodža , Ķīna , Indija , Indonēzija , Laosa , Malaizija , Nepāla , Taizeme un Vjetnama
Daži fakti par
Melnā milzu vāvere

Pieaugušo svars : 2 kg (4,4 mārciņas)



Maksimālais ilgmūžība : 19 gadi

Sievietes briedums: 1078 dienas



Grūtniecība: 32 dienas

Metiena lielums: 1

Metieni gadā: 2



Intervāls starp metieniem: 278 dienas

Svars dzimšanas brīdī : 0,077 kg (0,1694 mārciņas)

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

Fakti par melno milzu vāveri

Melnā milzu vāvere vai Ratufa bicolor ir iekļauta IUCN Sarkanajā sarakstā (1996) kā zemāka riska / vismazākā problēma.

Melnā milzu vāvere ir [CITIES sarakstā iekļautā apdraudētā suga]

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar B